Erkende korte beroepsopleidingen Masterclasses

VCM Kenniscentrum Mediators

Zeer geslaagde online bijeenkomst Kenniscentrum Mediators  

Gelukkig hebben veel cursisten het afgelopen jaar contact met elkaar onderhouden om kennis en ervaring te delen. Dat verheugd ons. Toch was het jammer dat grotere fysieke bijeenkomsten in 2020 vanwege corona uitgesteld werden. Maar we kunnen niet blijven wachten en moeten ons aanpassen aan de situatie.  

Daarom hebben we gisterenavond (11 maart 2021) een digitale Microsoft Teams bijeenkomst georganiseerd. 

De opkomst was goed en het resultaat zeer geslaagd. Door de cursisten was vooraf een aantal vragen ingediend waarop bevredigende antwoorden gegeven werden.  
Aan de hand van een praktijkcase vanuit Mediation-praktijk Hans Heijnen werd volop van gedachten gewisseld. Hans heeft in 2018 de VCM opleiding tot Erkend Mediator afgerond en werkt succesvol aan zijn groeiende Mediation- en Coachingspraktijk.  
 
Tevens kwamen er ook enkele moeilijkheden aan de orde waarmee je als mediator moet dealen. Interessant en leerzaam waren de adviezen en de mogelijke oplossingen die aan elkaar gegeven werden. Ook was het leuk om te zien dat de mediators die in de verschillende groepen de VCM opleiding gevolgd hebben nu, vaak voor het eerst kennis met elkaar maakten. De wens om het onderlinge contact te continueren vanwege de gezamenlijke toegevoegde waarde werd uitgesproken. 

Het gezamenlijk delen van kennis en ervaring zal ook deze keer weer bijdragen tot het individueel succes van iedere mediator. En… daar dient het VCM Kenniscentrum voor.  

Website door Buro TARGET