top of page

Na het lezen van onderstaande informatie interesse? KLIK HIER voor het aanvragen van een kennismaking. Deze kennismaking kan telefonisch of persoonlijk plaatsvinden.

Conflicten binnen een familie komen vaak voor. In sommige gevallen is de impact van het conflict op het gezin dusdanig groot dat een gespecialiseerde familiemediator wordt ingezet om te bemiddelen. Bijvoorbeeld in de partner-relationele sfeer, familie- of gezinsconflicten en natuurlijk bij echtscheidingen. Tijdens deze specialisatieopleiding komen naast de psychologische en gedragswetenschappelijke kanten ook de financiële en juridische aspecten van familieconflicten en echtscheidingen aan de orde. Deze opleiding is toegankelijk voor personen die de VCM basisopleiding tot ADR Registermediator of een andere erkende basisopleiding tot mediator succesvol hebben afgerond.

Uw VCM opleiding ‘Familymediator worden’ is ADR geaccrediteerd. Dit is de hoogst haalbare en meest gerespecteerde officiële internationale erkenning die er is. Het betekent dat deze opleiding garant staat voor de hoogste kwaliteit en op landelijk gebied (Nederland en België) de absolute toppositie inneemt. Tevens verplichten wij ons hierdoor om volgens de Europese richtlijnen voortdurend te werken aan kwalitatieve educatie voor (toekomstige) mediators. Na het behalen van de VCM vaardigheidstoets en de ADR kennistoets bent u officieel VCM gecertificeerd en ADR erkend familymediator.

 

Concept, VCM kenniscentrum

Na de opleiding staat u er niet alleen voor. U heeft recht op toegang tot het VCM Kenniscentrum. Aldus: blijvende vakinhoudelijke ondersteuning in de praktijk met kennis, advies en direct bruikbare tips / handvaten voor effectieve opdrachtverwerving.

KLIK HIER voor meer informatie m.b.t. het kenniscentrum.

IMG_0130.jpeg
6EWP0318 BEWERKT.jpg

VCM Opleiders is een officieel en wettelijk erkend opleidingsinstituut voor Korte Beroepsopleidingen (CRKBO)
en beschikt over het keurmerk van De Nederlandse Raad voor Training en Onderwijs (NRTO).

Tevens geaccrediteerd door het internationale ADR/ICR Register

bottom of page