Erkende korte beroepsopleidingen Masterclasses

Professioneel mentor

Een professioneel mentor regelt de persoonlijke zorgtaken van mensen die deze verantwoordelijkheid zelf niet (meer) aankunnen en/of er zelf niet over kunnen beslissen. De mentor neemt deze zorgtaken uit handen.

Zet jij je graag in voor de hulpbehoevende, kwetsbare en zwakkere medemens? Dan is Professioneel Mentor zeker iets voor jou.

lees verder

Mediator-bemiddelaar

Mediation is conflictoplossing d.m.v. een sociaal- psychologische en communicatieve interventie door een neutraal en deskundig persoon; de mediator. Denk hierbij aan arbeidsconflicten, echtscheidingen, familieconflicten, bouwconflicten, zakelijke conflicten, conflicten in de gezondheidszorg, met de overheid, het onderwijs enz. 

lees verder

Nalatenschapscoach

Steeds meer mensen willen reeds voor hun overlijden en/of bij overlijden de zaken rondom een erfenis goed geregeld hebben. Een familielid kan aangewezen worden als executeur. Echter, maar al te vaak blijkt dat hij of zij te weinig kennis van zaken heeft om dit in goede banen te leiden. Daarom doen steeds meer mensen een beroep op een nalatenschapscoach. 

lees verder

Familymediator

Conflicten binnen een familie komen vaak voor. Bijvoorbeeld bij familie- of gezinsconflicten en natuurlijk bij echtscheidingen. Tijdens deze specialisatieopleiding komen ook de financiële en juridische aspecten van familieconflicten en echtscheidingen aan de orde. Deze opleiding is geschikt voor reeds gecertificeerde en erkende mediators. 

lees verder

Ondernemerscoach

Bent u zelfstandig ondernemer of bent u dat geweest? Werkt u of heeft u gewerkt als adviseur / accountant / consultant / coach / manager / bedrijfsleider of in een aanverwante functie? Dan is ondernemerscoach zeker iets voor u.

lees verder
VCM Opleiders is een internationaal geaccrediteerd ADR en ICR opleidingsagentschap en geregistreerd bij het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).
Website door Buro TARGET