top of page

Na het lezen van onderstaande informatie interesse? KLIK HIER voor het aanvragen van een kennismaking. Deze kennismaking kan telefonisch of persoonlijk plaatsvinden.

Deze 2-daagse masterclass is speciaal ontworpen voor bewindvoerders en mentoren die in hun praktijk te maken hebben/krijgen met psychiatrische ziektebeelden en/of verslavingen van cliënten en hierbij de theoretische en praktische kennis willen vergaren die nodig is om hier goed en professioneel mee om te kunnen gaan.

Tijdens deze dagen krijg je veel praktische kennis, tips en handvatten voor deze ziektebeelden en/of verslavingen. Inbreng van individuele vraagstukken, met inachtneming van de raakvlakken met het programma en het tijdsbestek is mogelijk.

VCM Opleiders is een internationaal geaccrediteerd ADR en ICR Opleidingsagentschap en een wettelijk erkende instelling voor kort beroepsonderwijs (CRKBO). Erkende onderwijsinstelling voor diverse beroepsgroepen t.b.v. PE/CPD activiteiten. VCM Docenten/trainers zijn erkende autoriteiten in Nederland en België op hun specifieke vakgebied. Zie VCM Team. ADR/ICR Register is ISO 9001 gecertificeerd door Lloyds Register en staat onder toezicht van ICC Councel. Erkend als Qualified Assesment Program (QAP) door IMI Instituut.

IMG_0130.jpeg
6EWP0318 BEWERKT.jpg
nvvbs.png

VCM Opleiders is internationaal erkend door het ICR Register en daardoor ISO 9001 gecertificeerd door LLoyds Register en staat onder toezicht van ICC Councel. Tevens erkend als Qualifying Assesment Program (QAP) door IMI Institute.

bottom of page