Erkende korte beroepsopleidingen Masterclasses

Social Media - Content Marketing

Deze 2-daagse masterclass is geschikt voor groepen tot 10 personen. De groepen kunnen door uzelf, uw organisatie of bedrijf samengesteld worden. Een aantal keren per jaar wordt er een masterclass gepland met open inschrijving.

Social Media - Content Marketing wordt met de dag belangrijker. Klanten bereik je tegenwoordig via diverse sociale mediakanalen en is daarom niet meer weg te denken. Maar hoe werken deze mediakanalen precies en wat kun je er allemaal mee? Hoe benut je Facebook optimaal, wat kun je met Google Plus, LinkedIn, YouTube en wat is het nut van bloggen? Hoe gebruik je Google Analytics enz.? Welke berichten ga je dan op deze kanalen zetten? Welke berichten werken het beste en wat ga je jouw doelgroep vertellen?

U leert
In slechts 2 dagen leert u de socialmediakanalen die voor u van belang zijn in te zetten en hiermee klanten te bereiken.

Uw resultaat
Het resultaat is een gedegen kennis van Social Media en de inhoud van uw berichten. U kunt dit ten behoeve van uw bedrijf of organisatie succesvol in zetten om uw doelgroep op een efficiënte en succesvolle manier te bereiken.

Programma
Intakegesprekken met alle deelnemers individueel. Noodzakelijke bestaande situaties, beoogde resultaten en doelen worden besproken en duidelijk omschreven. Deze intakegesprekken zijn bij voorkeur
telefonisch. 

Op maat gesneden ontwerp
Aan de hand van bovenstaande intakegesprekken wordt er een op
maat gesneden masterclass ontworpen waarin opgenomen:

  • Het belang van internet, Social Media en en wat dit voor u betekent
  • Content en planning
  • Online gevonden worden
  • Het zoekgedrag van uw potentiele klanten en hoe u hier op in moet spelen

After Masterclass Service
Na de masterclass heeft u recht op advies voor in de praktijk zowel telefonisch als per e-mail.

Trainer/docent
Uw trainer/docent is Sjoerd Aldenzee, SMP & NQL (Senior Marketing Professional en NIMA Qualified Lecturer) met als bijzondere specialisatie Social Media – Content Marketing.


Investering
Bij een groep van 10 personen bedraagt de investering € 698,- (excl. btw) per persoon. VCM is een wettelijk erkende instelling voor kort beroepsonderwijs (CRKBO) en daardoor vrijgesteld van btw. Indien  uw organisatie niet btw-plichtig is, betaalt u ook geen btw. U bespaart hiermede € 146,58 per persoon! Tevens zijn masterclasses fiscaal aftrekbaar. Informeer bij een boekhouder of bij de Belastingdienst. Tarief voor meer of minder personen op aanvraag.

U krijgt
Deze masterclass kenmerkt zich door de resultaatgerichte aanpak. Dit zorgt er voor dat iedere cursist het beoogde doel bereikt. Honderden handgeschreven reacties en testimonials liggen ter inzage voor u klaar.

  • 2 dagen omvangrijke intensieve masterclass waarbij een ieder zijn of haar vragen op het gebied van social media beantwoord krijgt
  • Social Media succesvol inzetten voor uw bedrijf
  • VCM handboek Social Media - Content Marketing
  • Een VCM certificaat. Dit is een waardevol document als bevestiging van uw toegenomen kennis op het gebied van Social Media - Content Marketing
  • Recht op persoonlijk advies, telefonisch of per e-mail.


Data en aanmelden - OPEN inschrijving

Groep 1  2018 - maart 2018 (VOL)
Dag 1: Donderdag 15 maart 2018
Dag 2: Vrijdag 16 maart 2018

 

Groep 2  2018 - maart 2018
Dag 1: Woensdag 11 april 2018
Dag 2: Donderdag12 april 2018

Locatie
VCM Trainingen  Hoogdonkseweg 3  5757 PJ Liessel (nl.) De VCM accommodatie is een volledig gerestaureerde boerderij uit het jaar 1910 en straalt de typische Brabantse gemoedelijkheid en rust uit. De perfecte sfeer om intensief en ontspannen te werken aan uw benodigde kennis en vaardigheden. Deelnemers die ver moeten reizen kunnen tijdens de trainingsdagen overnachten in een van de hotel accommodaties in de regio. Kijk onder links voor een overzicht van deze overnachtingsmogelijkheden. Kijk op contact voor meer gegevens.

Website door Buro TARGET