top of page

Kenniscentrum

Concept, VCM kenniscentrum
Na de opleiding staat u er niet alleen voor. U heeft recht op toegang tot het VCM kenniscentrum.

  • Krachtenbundeling van kennis en vraagbaak door opname in de besloten VCM kenniscentrum-linkedIn groep. U blijft in contact met uw opleiders, medecursisten en oud cursisten. Allen beschikken over gevarieerde disciplines en kwaliteiten. Zo kunt u altijd een beroep doen op de kennis en ervaring van de anderen. Door deze kennisoverdracht leert u van elkaar en krijgt u voortdurend tips hoe business te genereren. Ook onderlinge business-kansen kunnen zo bewerkstelligd worden. Delen wordt vermenigvuldigen.

  • Persoonlijke inlogcode met toegang tot kennis en voorbeelden van alle benodigde documenten, formulieren, overeenkomsten, stappenplannen enz.

  • Actuele informatie t.b.v. kennis over ontwikkelingen op het gebied van mediation in de vorm van periodieke nieuwsbrieven.

  • Blijvend kennisoverdracht en advies op het gebied van professionele online, offline marketing en effectieve opdrachtverwerving.

  • Kansen voor het vormen van- en deel te nemen in landelijke en / of lokale intervisiegroepen.

  • 2 x per jaar een VCM informatiebijeenkomst voor het persoonlijk uitwisselen van informatie, het delen van kennis, ervaring en business-kansen. Inspirerende en leerzame seminars en workshops met professionele trainers, ondernemerscoaches, sprekers en ervaringsdeskundigen.

Aansluiting bij het VCM kenniscentrum is exclusief

voor VCM-cursisten.

ADR Register Accredited cpd activity.jpeg
VCM-kenniscentrum.jpg
bottom of page