top of page

Nieuws

Juni 2024: Nalatenschapscoach

𝗩𝗮𝗻 𝗵𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗴𝗲𝗳𝗲𝗹𝗶𝗰𝗶𝘁𝗲𝗲𝗿𝗱
Hier zijn weer 10 nieuwe VCM-gecertificeerde cursisten. Ze zijn allen klaar om als erkend ICR-Register Nalatenschapscoach aan de slag te gaan.

We wensen jullie veel succes!

#mogelijkheden #toekomst #nalatenschapscoach #ICR

December 2023: Nalatenschapscoach

Hier zijn weer 9 nieuwe VCM-gecertificeerde cursisten. Ze zijn allen klaar om als erkend ICR-Register Nalatenschapscoach aan de slag te gaan.

We wensen jullie veel succes!

#mogelijkheden #toekomst #nalatenschapscoach #ICR

December 2023: Mediator

Op 8 december zijn er weer 10 cursisten VCM-gecertificeerd. Ze zijn allen klaar om als erkend ADR-Register Mediator aan de slag te gaan.

Veel succes!

#opleiding #toekomst #mediation

December 2023: Ondernemerscoach

Op 1 december zijn er 10 cursisten VCM-gecertificeerd. Ze zijn geslaagd voor het VCM-examen en klaar om als erkend ICR-Register Ondernemerscoach aan de slag te gaan.

𝗩𝗲𝗲𝗹 𝘀𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀!

#Opleiding #toekomst #DeRaadVanOndernemers

November 2023: professioneel Mentor

Op 30 november zijn er 7 cursisten VCM-gecertificeerd. Ze zijn allen klaar om als Professioneel Mentor aan de slag te gaan.

Veel succes!
#opleiding #toekomst

Juni 2023: Mediator

Op 28 juni zijn er weer 6 cursisten VCM-gecertificeerd. Ze zijn allen klaar om als erkend ADR-Register Mediator aan de slag te gaan.

Placeholder Image

Juni 2023: Ondernemerscoach

Op 7 juni zijn er 11 cursisten VCM-gecertificeerd. Ze zijn geslaagd voor het VCM-examen en klaar om als erkend ICR-Register Ondernemerscoach aan de slag te gaan.

Veel succes!

Placeholder Image

Juni 2023: Nalatenschapscoach

Hier zijn weer 11 nieuwe VCM-gecertificeerde cursisten. Ze zijn allen klaar om als erkend ICR-Register Nalatenschapscoach aan de slag te gaan.

We wensen jullie veel succes!

Placeholder Image

December 2022: Mediator

Op 6 december zijn er weer 8 cursisten VCM-gecertificeerd. Ze zijn allen klaar om als erkend ADR-Register Mediator aan de slag te gaan.

December 2022: Ondernemerscoach

Op 16 december zijn er 6 cursisten VCM-gecertificeerd. Ze zijn geslaagd voor het VCM-examen en klaar om als erkend ICR-Register Ondernemerscoach aan de slag te gaan.

December 2022: Nalatenschapscoach

Hier zijn weer 6 nieuwe VCM-gecertificeerde cursisten. Ze zijn allen klaar om als erkend ICR-Register Nalatenschapscoach aan de slag te gaan.

December 2022: Nalatenschapscoach

Hier zijn weer 12 nieuwe VCM-gecertificeerde cursisten. Ze zijn allen klaar om als erkend ICR-Register Nalatenschapscoach aan de slag te gaan.

bottom of page