top of page

Nieuws

Juni 2023: Mediator

Op 28 juni zijn er weer 6 cursisten VCM-gecertificeerd. Ze zijn allen klaar om als erkend ADR-Register Mediator aan de slag te gaan.

Placeholder Image

Juni 2023: Ondernemerscoach

Op 7 juni zijn er 11 cursisten VCM-gecertificeerd. Ze zijn geslaagd voor het VCM-examen en klaar om als erkend ICR-Register Ondernemerscoach aan de slag te gaan.

Veel succes!

Placeholder Image

Juni 2023: Nalatenschapscoach

Hier zijn weer 11 nieuwe VCM-gecertificeerde cursisten. Ze zijn allen klaar om als erkend ICR-Register Nalatenschapscoach aan de slag te gaan.

We wensen jullie veel succes!

Placeholder Image

December 2022: Mediator

Op 6 december zijn er weer 8 cursisten VCM-gecertificeerd. Ze zijn allen klaar om als erkend ADR-Register Mediator aan de slag te gaan.

December 2022: Ondernemerscoach

Op 16 december zijn er 6 cursisten VCM-gecertificeerd. Ze zijn geslaagd voor het VCM-examen en klaar om als erkend ICR-Register Ondernemerscoach aan de slag te gaan.

December 2022: Nalatenschapscoach

Hier zijn weer 6 nieuwe VCM-gecertificeerde cursisten. Ze zijn allen klaar om als erkend ICR-Register Nalatenschapscoach aan de slag te gaan.

December 2022: Nalatenschapscoach

Hier zijn weer 12 nieuwe VCM-gecertificeerde cursisten. Ze zijn allen klaar om als erkend ICR-Register Nalatenschapscoach aan de slag te gaan.

November 2022: Professioneel Mentor

Op 28 november zijn er 7 cursisten VCM-gecertificeerd. Ze zijn allen klaar om als Professioneel Mentor aan de slag te gaan.

Mei 2022: Ondernemerscoach

Op 27 mei zijn er 8 cursisten VCM-gecertificeerd. Ze zijn geslaagd voor het VCM-examen en klaar om als erkend ICR-Register Ondernemerscoach aan de slag te gaan.

Mei 2022: Nalatenschapscoach

Hier zijn weer 9 nieuwe VCM-gecertificeerde cursisten. Ze zijn allen klaar om als erkend ICR-Register Nalatenschapscoach aan de slag te gaan.

December 2021: Mediator

Op 2 december zijn er weer 8 cursisten VCM-gecertificeerd. Ze zijn allen klaar om als erkend ADR-Register Mediator aan de slag te gaan.

December 2021: Nalatenschapscoach

Dit zijn de laatste VCM-gecertificeerde cursisten van 2021. Ze zijn allen klaar om als erkend ICR-Register Nalatenschapscoach aan de slag te gaan.

bottom of page