top of page
Gerard_edited.jpg

Gerard van de Kerkhof

Gerard van de Kerkhof is grondlegger en directeur van het erkende opleidingsinstituut VCM Opleiders. Hij is full certified ADR-registermediator en trainer. Tientallen jaren praktijkervaring in mediation, conflictcoaching en professionele communicatie zorgen ervoor dat Gerard zich direct inleeft in ieders situatie. Door deze kennis en ervaring met veel praktijkvoorbeelden op een zeer bijzondere wijze over te brengen, boekt elke cursist snel en opmerkelijke resultaten. Tevens is hij auteur van de bestseller "van nature vanzelfsprekend".

Hans Heijnen.jpg

Hans Heijnen

Hans Heijnen is als bedrijfskundige afgestudeerd aan de Radboud Universiteit. Daarna heeft hij 16 jaren voor de Rabobank gewerkt binnen het landelijke bedrijven-segment. In die hoedanigheid maakte Hans kennis met veel ondernemersvraag-stukken. Sinds 2001 heeft hij een eigen praktijk waarbij de mens achter de ondernemer centraal staat. Dit komt tot uiting bij zijn werk als docent, trainer, (conflict) coach, ADR register mediator en bedrijfskundige. Hij is auteur van het boek ‘tien stappen op weg naar Persoonlijk Ondernemer-schap’ en is ontwikkelaar van ‘Slow Insights’, een online tool die inzicht geeft in het leer- en ontwikkel vermogen van ondernemers. Bij de opleiding Erkend Ondernemerscoach traint/doceert Hans onderwerpen op het gebied van leiderschap, zeggenschap, vakmanschap en beterschap.

IMG_0323.jpg

Cindy Notenboom

Cindy Notenboom werkt sinds 2013 bij ABO. Mentorschap staat op haar lijf geschreven en is haar expertise. Ze vindt het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen bij problemen met de dagelijkse aspecten van hun leven. Ze weet ook als geen ander wat cliënten nodig hebben om overeind te blijven en hoe deze zorgtaken te regelen en aan te vragen, o.a. bij de Rechtbank. Als geaccrediteerde VCM docente wijst Cindy iedere cursist de weg naar goed en professioneel mentorschap.

Sjoerd.jpg

Sjoerd Aldenzee

Sjoerd Aldenzee heeft 25jaar ervaring in diverse marketing- en verkoopfuncties. Hij is eigenaar van buro TARGET. Sjoerd is Senior Marketing Professional, Senior Digital Professional en NIMA Qualified Lecturer. Hij beheert het VCM-kenniscentrum en adviseert cursisten op het gebied van ondernemersvaardigheden, offline en online marketing. Sjoerd is als full-certified ICR Ondernemerscoach ook betrokken bij de opleiding Ondernemerscoach.

Mary.jpg

Mary Vermeulen

Mary Vermeulen is full certified ADR-registermediator, coach en trainer, Arbeids- en Organisatiepsycholoog. Auteur van de masterscriptie "Verschillen in interventiegedrag tussen A&O psycholoog-mediators en jurist-mediators". Ze behaalde haar doctoraal in de Fiscale Economie.

Bij de VCM opleidingen Mediator, Conflictcoach en Familymediator onderricht Mary het vakinhoudelijke,

de psychologische en juridische aspecten. 

Saskia.jpg

Saskia Dierdorp

Saskia Dierdorp is professioneel curator, bewindsvoerder en mentor. Sinds 2012 is zij directeur van ABO Bewind BV. Saskia is gek op uitdagingen en staat bekend om haar deskundigheid in het helpen van mensen, om zich in de maatschappij staande te houden. Mede door haar gedegen kennis en 10-jarige ervaring is zij geaccrediteerd docente voor de opleiding tot Professioneel Mentor.

Arthur.jpg

Arthur de Groot

Arthur de Groot is NLP (Neuro linguisic programmeren) Master Practitioner, Coach, ADR Registermediator en Familymediator. Hij is gespecialiseerd in Systemisch Coachen, Familie- en Organisatieopstellingen, Traumazorg en Rouwprocessen. Als hoofdconducteur bij de NS en leidinggevende bij de politie heeft hij veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van (groep)gedrag en communicatie. Dit maakt van hem een praktijkgerichte mediator, coach en trainer. Bij de VCM opleiding Erkend Nalatenschapscoach onderricht Arthur de sociaal- psychologische aspecten.

Jo 2022.jpg

Jo Lindelauf

Jo Lindelauf heeft inmiddels 45 jaar ervaring in alle facetten van Human Resources en Timemanagement. Hij houdt zich vooral bezig met het ondersteunen van MKB-bedrijven. Daarnaast fungeert hij als arbeidscoach voor werkgevers. Tevens heeft hij jarenlang CAO-onderhandelingen geleid voor werkgevers en adviseerde hij ondernemingsraden. Zijn echte kracht ligt in het persoonlijke contact met ondernemers om op die wijze gezamenlijk tot een bedrijf met een gezonde toekomst te komen. Jo is tevens ADR erkend registermediator. Bij de VCM-opleiding Ondernemerscoach onderricht Jo op pragmatische wijze de vakinhoudelijke aspecten van HR en timemanagement in relatie tot projectplanningen.

digitale pasfoto Henk Bukkems.jpg

Henk Bukkems

Henk Bukkems is full certified ICR registercoach, Notarieel Jurist, Estate planner en SCE gecertificeerd Executeur. Tevens doceert hij erfrecht en familievermogensrecht aan de SBN opleiding (Stichting Beroepsopleiding Notariaat) en is gastdocent bij instellingen en opleidingen op het gebied van notarieel recht. Hij is een gerespecteerd auteur van veel gelezen boeken op het gebied van nalatenschappen en erfrecht die verschijnen bij uitgeverij Indicator. Bij de VCM opleiding tot Nalatenschapscoach onderricht Henk de vakinhoudelijk, juridische en fiscale aspecten.

Silvia Knol

Silvia Knol

Silvia Knol is een gepassioneerde professional met meer dan 25 jaar ervaring in de zorg- en welzijnssector.
Naast haar uitgebreide kennis en ervaring in de zorg, runt Silvia met succes haar eigen onderneming in training en coaching. Silvia is tevens geaccrediteerd VCM docent/trainer en ICR register-coach. De combinatie van kennis, praktijkervaring, ondernemerschap en docentschap stelt haar in staat om een unieke en waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van leidinggevenden in de zorg en zorgprofessionals. Hierbij weet ze theorie en praktijk deskundig toe te passen en op een boeiende manier over te brengen. Deze deskundigheid en passie voor de zorgsector maken haar de ideale docent/trainer om leidinggevenden in zorg en welzijn te trainen, te begeleiden en te inspireren.

Noortje Rutten.jpg

Noortje Rutten

Noortje Rutten studeerde af aan de Katholieke Universiteit Nijmegen met als studierichting Notarieel Recht. Ze heeft veel praktijkervaring in administratieve, financiële en juridische zaken die spelen bij gebeurtenissen zoals ziekte, overlijden of echtscheiding. Ze is tevens ADR Erkend Mediator, ICR Erkend Nalatenschapscoach en is eigenaresse van bureau Consendo, uw steun voor nu en later. Noortje verzorgt de thema- en verdiepingsdagen voor de erkende Nalatenschapscoaches.

Profielfoto Dally voor web.jpg

Dally S. Cabaylo

Dally S. Cabaylo is general assistant en gastvrouw. Tijdens de opleidingen verzorgt ze op een gastvrije manier koffie, thee, drankjes en versnaperingen. Dally stelt cursusboeken en lesmaterialen samen. Met veel passie verzorgt ze de inrichting van de VCM-locatie.

bottom of page