top of page

Durf te kiezen! Wat kies jij?

Siri, Pepper, Zora en Tessa doen hun entree en winnen aan naamsbekendheid. Mensen hebben nu eenmaal behoefte aan communicatie en gezelschap. En als we niet meer voor elkaar kunnen kiezen, kiezen we voor de techniek want die staat voor niets.

Communicatie met robotjes in plaats van persoonlijke communicatie wordt tegenwoordig wel vaker ingezet. Met bewondering voor deze techniek stellen we de volgende vraag: Kunnen we daar wel gelukkig van worden? Kunnen we daar wel voldoening uit halen?

De techneuten c.q. de scheppers van Siri, Pepper, Zora en Tessa werken daar met veel voldoening aan en zullen er dan ook gelukkig van worden. Wellicht ook een uitkomst voor de gebruikers. Voor hen een passende en een goede keuze. Maar hoe zit dat met jou?

Past menselijke en persoonlijke communicatie beter bij jou? Dan is het ook logisch dat je een prettig leven creëert door te kiezen voor activiteiten waarbij deze persoonlijke communicatie de maatstaf is en blijft.

Dan spreken we over: Van mens tot mens kennis en ervaring delen. Expertise persoonlijk aanbieden. Persoonlijk adviseren. Er samen goed uit komen. Ondersteunen en elkaar helpen. De juiste weg wijzen. Van gedachten wisselen. Brainstormen om samen een goed idee verder uit te werken enzovoort.

Herkent u zich deze situatie? Kijk dan eens naar de informatie over Mediator, Ondernemerscoach en Nalatenschapscoach.

bottom of page