top of page

Na het lezen van onderstaande informatie interesse? KLIK HIER voor het aanvragen van een kennismaking. Deze kennismaking kan telefonisch of persoonlijk plaatsvinden.

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden in Zorg & Welzijn die de ontwikkeling van medewerkers willen stimuleren door coachend leiding te geven.
Als leidinggevende en als coach zorg je ervoor dat iedere medewerker van het team of van de afdeling gemotiveerd en optimaal kan functioneren. Je weet hoe je dit het beste kunt communiceren en welke voorwaarden je hiervoor moet scheppen. De opleiding biedt alle theoretische kennis, praktische handvatten en tools om het geheel direct in de praktijk toe te passen. Zo werk je op een plezierige manier en met veel voldoening aan jouw eigen carrière in de zorg en daarmee natuurlijk ook aan het welzijn van medewerkers en cliënten.  

 

Uw VCM opleiding ‘Professioneel Coach Zorg & Welzijn’ is ADR/ICR geaccrediteerd. Dit is de hoogst haalbare en meest gerespecteerde officiële internationale erkenning die er is. Het betekent dat deze opleiding garant staat voor de hoogste kwaliteit en zowel in Nederland als in België de absolute toppositie inneemt. Tevens verplichten wij ons hierdoor om volgens de Europese richtlijnen voortdurend te werken aan kwalitatieve educatie voor (toekomstige) Professionele Coaches Zorg & Welzijn. Na het behalen van de VCM vaardigheidstoets bent u officieel VCM gecertificeerd en ADR/ICR erkend Professioneel Coach in Zorg & Welzijn.

IMG_0130.jpeg
6EWP0318 BEWERKT.jpg

VCM Opleiders is een officieel en wettelijk erkend opleidingsinstituut voor Korte Beroepsopleidingen (CRKBO)
en beschikt over het keurmerk van De Nederlandse Raad voor Training en Onderwijs (NRTO).

Tevens geaccrediteerd door het internationale ADR/ICR Register

bottom of page