top of page

Na het lezen van onderstaande informatie interesse? KLIK HIER voor het aanvragen van een kennismaking. Deze kennismaking kan telefonisch of persoonlijk plaatsvinden.

Teamleiders en medewerkers die beter gehoord worden, werken prettiger en bereiken meer. Steeds meer mensen ontdekken de bijzondere krachtige eigenschappen die NLP hiervoor biedt.

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het geeft je extra tools voor meer begrip en inzicht in elkaar. Dit brengt de onderlinge communicatie altijd naar een hoger niveau.

In deze twee dagen maken we gebruik van de diverse basistechnieken en basisinzichten die gebruikt worden binnen de NLP. Het geleerde is direct in de praktijk toepasbaar.

VCM Opleiders is een internationaal geaccrediteerd ADR en ICR Opleidingsagentschap en een wettelijk erkende instelling voor kort beroepsonderwijs (CRKBO). Erkende onderwijsinstelling voor diverse beroepsgroepen t.b.v. PE/CPD activiteiten. VCM Docenten/trainers zijn erkende autoriteiten in Nederland en België op hun specifieke vakgebied. Zie VCM Team. ADR/ICR Register is ISO 9001 gecertificeerd door Lloyds Register en staat onder toezicht van ICC Councel. Erkend als Qualified Assesment Program (QAP) door IMI Instituut.

IMG_0130.jpeg
6EWP0318 BEWERKT.jpg

VCM Opleiders is een officieel en wettelijk erkend opleidingsinstituut voor Korte Beroepsopleidingen (CRKBO)
en beschikt over het keurmerk van De Nederlandse Raad voor Training en Onderwijs (NRTO).

Tevens geaccrediteerd door het internationale ADR/ICR Register

bottom of page