top of page

Na het lezen van onderstaande informatie interesse? KLIK HIER voor het aanvragen van een kennismaking. Deze kennismaking kan telefonisch of persoonlijk plaatsvinden.

U leert
Ontspannen, overtuigend, enthousiast, zelfverzekerd spreken
en presenteren.

Tijdens de masterclass leert u vol zelfvertrouwen, overtuigend, boeiend en geheel ontspannen voor een groep mensen uw presentatie te houden. U leert te spreken en te presenteren vanuit het hart. Altijd met gebruik van uw eigen natuurlijk communicatiegedrag. De handvatten die hierbij aangereikt worden, zijn direct toepasbaar in de praktijk en brengen u het gewenste resultaat. Na deze dagen zijn uw persoonlijke grenzen verlegd. Er is volop ruimte en aandacht voor persoonlijke aandachtspunten, het stellen van vragen en het uitwisselen van praktijkervaringen.

VCM Opleiders is een internationaal geaccrediteerd ADR en ICR Opleidingsagentschap en een wettelijk erkende instelling voor kort beroepsonderwijs (CRKBO). Erkende onderwijsinstelling voor diverse beroepsgroepen t.b.v. PE/CPD activiteiten. VCM Docenten/trainers zijn erkende autoriteiten in Nederland en België op hun specifieke vakgebied. Zie VCM Team. ADR/ICR Register is ISO 9001 gecertificeerd door Lloyds Register en staat onder toezicht van ICC Councel. Erkend als Qualified Assesment Program (QAP) door IMI Instituut.

IMG_0130.jpeg
6EWP0318 BEWERKT.jpg

VCM Opleiders is een officieel en wettelijk erkend opleidingsinstituut voor Korte Beroepsopleidingen (CRKBO)
en beschikt over het keurmerk van De Nederlandse Raad voor Training en Onderwijs (NRTO).

Tevens geaccrediteerd door het internationale ADR/ICR Register

bottom of page