top of page

Na het lezen van onderstaande informatie interesse? KLIK HIER voor het aanvragen van een kennismaking. Deze kennismaking kan telefonisch of persoonlijk plaatsvinden.

In Nederland eindigt één op de drie huwelijken in een scheiding. Bij een groot deel van deze scheidingen zijn kinderen betrokken. Het dagelijks leven van kinderen, betrokken bij een scheiding, verandert op allerlei vlakken. Een goede communicatie tussen de ouders en heldere afspraken in het ouderschapsplan helpen de negatieve gevolgen voor de kinderen zo klein mogelijk te houden.

In deze specialisatieopleiding leer je ouders te begeleiden bij de communicatie over de scheiding en bij het opstellen van een goed doordacht ouderschapsplan, waarin afspraken staan over de zorg en de opvoeding van de kinderen.

VCM Opleiders is een internationaal geaccrediteerd ADR en ICR Opleidingsagentschap en een wettelijk erkende instelling voor kort beroepsonderwijs (CRKBO). Erkende onderwijsinstelling voor diverse beroepsgroepen t.b.v. PE/CPD activiteiten. VCM Docenten/trainers zijn erkende autoriteiten in Nederland en België op hun specifieke vakgebied. Zie VCM Team. ADR/ICR Register is ISO 9001 gecertificeerd door Lloyds Register en staat onder toezicht van ICC Councel. Erkend als Qualified Assesment Program (QAP) door IMI Instituut.

IMG_0130.jpeg
6EWP0318 BEWERKT.jpg
ADR Register Accredited cpd activity.jpeg

VCM Opleiders is een officieel en wettelijk erkend opleidingsinstituut voor Korte Beroepsopleidingen (CRKBO)
en beschikt over het keurmerk van De Nederlandse Raad voor Training en Onderwijs (NRTO).

Tevens geaccrediteerd door het internationale ADR/ICR Register

bottom of page