top of page

Na het lezen van onderstaande informatie interesse? KLIK HIER voor het aanvragen van een kennismaking. Deze kennismaking kan telefonisch of persoonlijk plaatsvinden.

Beschermingsmaatregelen zijn een groeiend fenomeen in Nederland. Dit komt omdat een groeiend aantal mensen vanwege hoge leeftijd, lichamelijke en/of psychische oorzaken problemen ondervinden met persoonlijke zorgtaken. Ze kunnen dan de verantwoordelijkheid van het zelf beslissingen nemen niet (meer) aan.

Er is veel vraag naar professionele mentoren. Je kan gevraagd worden door particulieren en zorginstellingen. Ook de kantonrechter wijst mentoren aan om de belangen van mensen uit die doelgroep te behartigen. Een mentor werkt per uur of ontvangt een maandelijkse vergoeding per client. Het aantal verzoeken stijgt jaarlijks.

Als je het regelen van zorgtaken voor deze doelgroep als een dankbare en nuttige taak ziet, is dit een uitstekende kans om je te vestigen als zelfstandig Professioneel Mentor. Dit kan zowel parttime als fulltime.

IMG_0130.jpeg
6EWP0318 BEWERKT.jpg
ADR Register Accredited cpd activity.jpeg

VCM Opleiders is een officieel en wettelijk erkend opleidingsinstituut voor Korte Beroepsopleidingen (CRKBO)
en beschikt over het keurmerk van De Nederlandse Raad voor Training en Onderwijs (NRTO).

Tevens geaccrediteerd door het internationale ADR/ICR Register

bottom of page